Grupper og kurs

Foreldreveiledning / ICDP

Jeg tilbyr både individuelle samtaler for foreldre og kurs.

KURS

Er du en foreldre som kunne få utbytte av en gruppe, der du kunne få delt sine erfaringer om det å være foreldre. Et rom hvor du kan drøfte sine utfordringer i samspill mellom deg og barn?

International Child Development  Program (ICDP) er et enkelt, helsefremmende og forebyggende program som har som mål å styrke omsorgen og oppveksten for barn og unge. Det retter seg mot omsorgsgivere og skal styrke deres omsorgskompetanse. ICDP-programmet ble utviklet av professor Karsten Hundeide og professor Henning Rye ved Universitetet i Oslo. ICDP-programmet er anerkjent og benyttet av bl.a. UNICEF og WHO.

Målsetningen med dette er å finne trygghet og bekreftelse på at vi er gode foreldre ved at vi blir mer bevisste på hva vi gjør, som er bra for barna.

Du vil ikke få oppskriften, men hjelp til å finne dine løsninger for deg og ditt barn- gjennom samtaler og øvelser i gruppa og ideer eller oppgaver som du som foreldre prøver ut hjemme sammen med ditt barn.

Kursets innhold

  • Programmet inneholder 8 tema for godt samspill mellom barn og foreldre (småbarns- og ungdomsforeldre )
  • Veiledningen foregår i små grupper på maks 8 deltakerne.
  • Gruppen møtes på kveldstid 8 ganger, en kveld i uken og varigheten er ca 2 timer pr gang.

Gruppeterapi / Samtalegrupper

Samtalegrupper er en enestående mulighet til å utforske seg selv i møte med andre.

Først og fremst blir du kjent med andre folk, få se seg selv fra ulike perspektiver, la seg å bli inspirert, prøve seg ut og oppdage ulike sider av seg selv.

Vi mennesker lærer fortere mens vi er flere. Hver person som du møter speiler det åpenbare og skjulte inni deg. Slik kan du bli mer bevisst på din være måte.

Det er mye som foregår i tankene våre før vi føler oss trygg i en gruppe. Til tross av alt som er så skummelt kommer det massevis godis hvis du deltar på en gruppeterapi.

Hvorfor vil du bli med?

  • Fordi du har lyst til å endre livet ditt.
  • Fordi du vi ha et liv som er velfungerende og du vil trives når du er den som du er sammen med folk.

Jeg elsker samtalegrupper! Det kommer så mye læring og vekst ut av dem!

Workshops / selvutvikling

Har du hatt en fornemmelse av at en dag skjer det noe merkelig og du kjenner at du begynner å våkne. Et slags “Aha” moment når begynner du å skjønne at du vil ikke miste mer tid på denne jordkloden. At du er skapt til å ta taket i livet ditt. Du begynner å kjenne at det er på tide å bringe fram det som du har inni deg.

Enten du sier til deg selv nok er nok. Jeg vil og er klar til å ta et steg videre. Eller er du så nysgjerrig på deg selv at du blir tiltrukket av mennesker, bøker og eventer som handler om selvutvikling fordi du kjenner at det er et eller annet som sier inni deg at “NÅ! Du våger det! Det finns mye mer der ute enn du tror”.

Workshop

VÅR OPPVÅKNING

Sagte men sikkert gjennom awareness øvelser får vi kontakte med kroppene våre, utforske rom, sette opp intensjoner for vår vekst. Få fram energien til å være kreativ og skapene. Blomstre opp drømmer og lage visjoner av livet som hver av oss vil nyte. Bygge opp grunnmuren til suksess.

På denne workshopen vil du erfare ulike øvelser som involverer bevegelse, fatnasi til å skape visjoner for din nåtid og rom til samtaler.

Vekke din indre gigant

– “Jeg kan ikke gjøre det fordi jeg er så dum”.
– “Hvem i all verden vil høre på meg, jeg snakker ikke, jeg bare babbler”.
– “Det er umulig får meg å ha en kjæreste! Hvem vil være med så uattraktivt person som meg!”
– “Jeg er så redd for å si ifra om ting. Hva vil andre tenke om meg? Det er en dum idee!”

Kjenner du deg igjen? Vi kunne fortsette sånn, ikke sant?

Vi er så kreative når vi straffer oss!

Er vi like kreative til å løfte oss opp å se det positive og gode inni oss?

Vårt intellekt vil helst oppbevare i hukommelsen alle de “negative” tankene fordi den “tenker” at den beskytter oss fra å bli skadet. Hvor det i realiteten skjer det motsatte.

Det er vår jobb  å snu på de tankene slik at de tjener på vår vekst og skaper overflod i livet.

Gjennom ulike øvelser får du kjennskap til hvordan du kan skape mer tillit til deg selv, verktøy til å bli mer bevisst på hvordan du gjør ting på, for å ta valg som er det beste for deg.

YES! YES! YES!
DU ER KLAR TIL ENDRINGER!
MØT MEG OG ANDRE SOM FØLER DET SAMME!

© 2021 terapi4alle.com | Hjemmeside endret av AVA Marketing